Faq

Vind hier een antwoord op de meest gestelde vragen.

Doen jullie iets speciaals voor verjaardagen?

Natuurlijk! Bij Pepenero doen we er alles aan om elke verjaardag extra gelukkig te maken. We hebben daarom een attentie klaar bij het dessert van de jarige. Laat ‘t gewoon even discreet weten aan één van onze mensen in de zaal. Wij doen de rest.

Hoe kan ik reserveren?

Maak je reservering tot en met 14 personen 24/7 online via de knop ‘Reserveren’ of telefonisch op 016/22.24.25 tijdens de openingsuren van het restaurant.
De beschikbaarheden online worden automatisch bijgewerkt en zijn altijd actueel. Meldt de tool dat er geen plek meer is? Dan kan je ook niet meer reserveren via telefoon of e-mail.
Reserveren voor de dag zelf kan tot 11u30 voor de lunch of tot 17u15 voor het diner.

Ik wil reserveren voor een groep van 11 personen.

Goed om te weten: tot en met 6 personen kan je à la carte eten in het restaurant. Vanaf 7 personen vragen we onze gasten om de keuze te beperken tot 4 gerechten per gang. Vanaf 15 personen vragen we om de keuze te beperken tot 4 gerechten per gang én deze keuze ten laatste twee dagen op voorhand door te geven. Je kan met onze online kaart zelf je menu samenstellen of kiezen voor ons suggestiemenu, dat je via mail kan aanvragen.

Hoe reserveer ik online?

Via de knop ‘Reserveren’ ga je automatisch naar onze reservatietool. Geef hier in wat je wil reserveren, voor hoeveel personen en in welke zone. Er verschijnt dan een kalender met een overzicht van de beschikbaarheden. Klik op je gewenste datum en vul het formulier verder in met je gegevens.

Je reservatie is succesvol wanneer je het formulier volledig hebt ingevuld, hebt afgesloten en een bevestigingsmailtje hebt ontvangen op het opgegeven e-mailadres.

Ik heb geen bevestiging ontvangen?

Als je na 10 minuten nog niks ontvangen hebt, check je best even je SPAM-box. Het kan dat je provider automatische bevestigingen meteen naar je SPAM stuurt. Toch niks gekregen? Stuur dan een mailtje naar info@pepenero.be.

Ik heb een vraag over een bestaande reservering.

Je kan hiervoor steeds bij ons terecht door een mailtje te sturen naar info@pepenero.be.Vergeet je reserveringsnummer niet te vermelden in je mail, zo kunnen wij je sneller helpen. Je vindt dit nummer bij de bevestiging van je reservatie.

Ik heb een allergie of dieetwens.

In elk van onze gerechten speelt elk ingrediënt een belangrijke rol om het helemaal te maken zoals wij voor ogen hadden. Uiteraard is het voor ons geen probleem om rekening te houden met dieetwensen of allergieën zoals: vlees, vis, schaal-en schelpdieren,gluten, lactose, zwangerschap en allergieën voor specifieke ingrediënten.

Andere diepgaande en of ingrijpende wensen en allergieën kunnen wij helaas niet altijd doorvoeren in onze gerechten. Twijfel je of we aan je wens kunnen voldoen? Neem dan gerust contact met ons op via info@pepenero.be.

Zijn honden toegestaan?

Kleine hondjes tot 5 kilo zijn zeker welkom in ons restaurant. Laat het ons even weten op voorhand, zodat we jullie een gepast tafeltje kunnen toewijzen.

Kan ik bij jullie parkeren?

PepeNero bevindt zich in hartje Leuven, een wandelgedeelte. Uiterst charmant, maarniet bereikbaar met de wagen. Op wandelafstand vind je de volgende publieke parkeergarages:

Parking Ladeuze (+/- 350 M)Monseigneur Ladeuzeplein 20, 3000 Leuven

Parking Center (+/- 500 M)Van Benedenstraat 2, 3000 Leuven

Q-park Heilig Hart (+/- 800 M)Naamsestraat 102, 3000 Leuven

Minckelersparking (+/- 800 M)Minckelersstraat 94, 3000 Leuven

Beschikt PepeNero over waardebonnen?

Ah, jij wil een PepeNero-ervaring cadeau doen? Uitstekend idee. Je kan hiervoor bij ons terecht via de knop ‘Cadeaubon’ op deze website of in ons restaurant, tijdens de openingsuren.

Mijn vraag staat niet in het lijstje. Hoe neem ik contact op?

Stuur een mailtje naar info@pepenero.be, dan helpen we je graag verder.